Com esborrar el xat amb Discord [Suprimeix tots els missatges]

Esborra el xat en discòrdia: Discord és una aplicació increïble per comunicar-se amb els seus amics i crear una comunitat ben unida. Els mals de cap administratius de l’execució d’un servidor actiu de Discord són que gestionar missatges antics pot ser un problema, especialment quan es volen eliminar missatges inflamatoris o inacceptables.

Tot i que molta gent utilitza Discord principalment per la seva funció de xat de veu. A més, les funcions de xat de text de la plataforma són molt populars. Tot i que Discord és una aplicació centrada en els jocs, s’ha popularitzat a un nivell superior, cosa que fa que la funció de xat de text sigui encara més rellevant.

Depenent de la mida del servidor Discord, el xat de text es pot omplir de milers i milers de missatges. Tant si voleu eliminar tots aquests missatges com per eliminar els missatges inadequats o perquè només voleu netejar la pissarra. És important conèixer la forma més senzilla de netejar l’endarreriment del servidor.

En aquesta guia, us mostraré com gestionar el registre de missatges del servidor Discord, inclòs com desfer-se de tots els missatges.

TIPUS DE MISSATGE DE TEXT EN DISCORD

Discord té dos tipus diferents de missatges de text, és a dir, missatges directes i missatges de canal

Missatges directes:

Es tracta de converses privades entre dos usuaris.

Missatges del canal:

Aquests són el xat de text que es comparteix a tot el grup en un canal específic.

openelec vs osmc vs xbian

Cada tipus de missatge funciona de diverses maneres amb regles diferents. Quan es va llançar Discord per primera vegada, els administradors podien suprimir o eliminar missatges de manera massiva dins de la interfície d’usuari nativa de l’aplicació Discord. Això va causar problemes amb les bases de dades Discord, ja que massa administradors suprimirien missatges al mateix temps.

Com a resultat, aquesta funcionalitat s'ha esborrat de la IU nativa. Afortunadament, tot i que no és tan fàcil com abans, encara és possible suprimir tots els missatges del servidor Discord.

COM ESBORRAR EL XAT EN DISCORD - MISSATGES DIRECTES EN DESCÀRREC

Tècnicament, no es pot suprimir un missatge directe en discòrdia. Tanqueu el tauler de xat perquè no vegeu missatges i també podeu eliminar la còpia d’un missatge perquè desaparegui del vostre historial. Però el missatge roman allà tant al tauler de xat de l’altra persona com als servidors Discord. A continuació s’explica com esborra la còpia local:

Pas 1:

En primer lloc, feu clic amb el botó dret a l’usuari amb qui heu intercanviat missatges directes i trieu Missatge .

Pas 2:

Al lateral esquerre de la pantalla, al tauler de missatges directes, passeu el cursor per sobre de la conversa i toqueu el botó X que apareix.

Pas 3:

La conversa desapareix, almenys al final. Assegureu-vos que no hi hagi cap quadre de diàleg de confirmació, així que no aneu a tocar la X de les converses que és possible que vulgueu mantenir.

Si només voleu amagar algunes converses de missatge directe, això és tot el que hi ha. Si voleu suprimir els missatges del canal, aquí us expliquem com fer-ho.

MISSATGES DE CANAL EN DISCORD

Igual que els missatges directes, els missatges de canal es poden suprimir utilitzant alguns mètodes diferents.

Hi ha tres maneres de suprimir els missatges del canal a Discord.

ESBORRADA MANUAL

La primera manera és suprimir manualment el missatge. A continuació s’explica com:

Pas 1:

En primer lloc, obriu el canal de text que conté el missatge que voleu suprimir.

Pas 2:

Passeu el cursor per sobre del missatge fins que aparegui la icona de tres punts a l'extrem dret. Toqueu la icona i, a continuació, trieu Suprimeix des del menú.

Pas 3:

S'obrirà una finestra que us demanarà que confirmeu la selecció. Toqueu el botó Suprimeix botó.

Això funciona bé si només teniu uns quants missatges problemàtics per eliminar. Però, òbviament, no és adequat per desfer-se de grans quantitats de missatges de text.

Si voleu suprimir missatges, torneu a un dels mètodes següents.

Feu servir un BOT DE DISCORD

La segona forma d’esborrar el xat en discòrdia és fer servir un bot especialment dissenyat per a la supressió de missatges. Hi ha molts robots que podeu triar. Però actualment, el bot MEE6 és el favorit entre els administradors del servidor Discord. Instal·lar el bot MEE6 és molt senzill.

Pas 1:

En primer lloc, inicieu sessió al vostre servidor Discord.

Pas 2:

A continuació, aneu a Lloc web MEE6 .

Pas 3:

Trieu Afegeix a Discord i toqueu Autoritzar perquè el bot funcioni al vostre servidor.

Pas 4:

Trieu el servidor adequat.

Pas 5:

A continuació, MEE6 us demanarà que permeteu permisos perquè pugui suprimir missatges. Toqueu el botó Autoritzar botó quan se us demani.

Pas 6:

Des del tauler de control MEE6, permeteu el connector de moderació. Un cop instal·lat MEE6, podeu utilitzar moltes ordres per suprimir missatges i molt més.

Un cop autoritzat, podeu utilitzar algunes ordres per esborrar missatges. Utilitzeu '! Clear @username' per suprimir els 100 missatges anteriors d'un usuari concret. Utilitzeu '! Clear 1000' per eliminar els darrers 1000 missatges del canal. També podeu canviar el número per reflectir el nombre de missatges que vulgueu suprimir, però el nombre màxim és de 1.000.

Aquest és, amb diferència, el mètode més senzill per eliminar un gran nombre de missatges alhora.

CLONAR EL CANAL

Si per algun motiu l’alternativa MEE6 no us funciona, l’última manera de suprimir tots els missatges d’un canal és clonar-lo. Això és necessari per crear una nova còpia del canal, però no es copia a l’antic historial de missatges del canal.

Pas 1:

En primer lloc, feu una llista dels robots que teniu al canal, perquè la clonació d’un canal no sempre els copieu.

Pas 2:

A continuació, feu clic amb el botó dret al canal que vulgueu clonar.

Pas 3:

Trieu Canal de clonació .

Pas 4:

A continuació, canvieu el nom del canal clonat si voleu.

Pas 5:

Toqueu Crea un canal .

Pas 6:

Suprimiu el canal antic.

Pas 7:

Obriu la nova versió clonada i afegiu els bots que necessiteu.

La clonació d’un canal també afegirà tots els usuaris del canal antic i regenerarà els permisos de tothom. A més, és més fàcil que crear un canal nou des de zero. Ara, tots els missatges de l'antic canal han desaparegut i el vostre darrer canal té la mateixa configuració.

Conclusió:

Aquí teniu tot sobre Clear Chat a Discord. Per a més consultes i preguntes, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.

Llegiu també: